Kiropraktikk, rehabilitering og laserbehandling

Kiropraktikk, rehabilitering og laserbehandling

Veterinær Hilde Antonsen tilbyr rehabilitering og kiropraktikkbehandling til firbeinte på klinikken.

Hilde Antonsen er veterinær med internasjonalt sertifisert i veterinærkiropraktikk og akupunktur. Hun er også etterutdannet innefor rehabilitering og laserbehandling. Hilde er på K9 Nannestad Dyreklinikk hver tirsdag. Hilde er svært erfaren og har holdt på i med veterinærkiropraktikk og akupunktur i over 15 år.

På klinikken tilbyr vi også laserbehandling.

Laserterapi er en skånsom behandlingsmetode som ikke medfører ubehag for dyret. Laserterapi anvendes blant annet ved skader i ledd, sener og muskler, nervesmerte, ryggproblemer, kroniske smertetilstander, hevelser og infeksjoner. Laseren rettes typisk direkte mot det skadde området, men har også vist seg effektiv ved behandling av triggerpunkter.

Når kan man bruke laser?

Laserbehandling er en metode som har potensial til å redusere både smerte og inflammasjon knyttet til ulike akutte eller kroniske tilstander. Laserbehandling kan benyttes i flere sammenhenger, for eksempel:

  • Behandling av infeksjoner
  • Lindring av smerter og betennelser i muskler og ledd
  • Støtte under helingsprosessen etter brudd
  • Etterbehandling etter kirurgiske inngrep
  • Fremming av sårheling

 

Svein Stueland er NMBU-STFR sertifiserte og har mye kunnskap innenfor rehabilitering og har spesialkompetanse på bevegelsesapparatet.

Camilla Larsen har også lang erfaring med bevegelsesapparatet og halthetsutredninger, spesielt mht. vurdering av kirurgiske inngrep og opptrening i etterkant av ortopediske inngrep.