Sports- og jakthundklinikk

Sports- og jakthund

Aktive konkurransehunder er eliteutøvere, og trenger ofte ekstra behandling. Forebyggende kunnskap og behandling er i mange tilfeller avgjørende for et langt og aktivt hundeliv. Våre veterinærer har solid kompetanse innen jakt- og brukshunder, og kan bistå med forebyggende tiltak, så vel som utredning og behandling når skaden først har skjedd.

K9 Nannestad Dyreklinikk satser på fremtiden, og sponser Eline Andersen og hennes team av trekkhunder med veterinære tjenester.

I 2023 tok Eline Andersen sammen med korthåret vorstehhund Åtto VM gull i Olvega i Spania i snøresykling for damer junior, og i 2024 vant hun juniorklassen under Femundløpet på Røros. 

Våren 2024 har hun også sine første arbeidsdager som assistent på K9 Nannestad Dyreklinikk, vi er stolt over hennes prestasjoner, og over å ha fått henne som kollega!

Les mer om Eline og hennes ambisjoner her.

I 2022 var vi stevneveterinær for The Challenge som regnes som NM for brukshunder i Norge.

I 2023 sponser vi det Norske VM-landslaget for stående fuglehund med en utvidet sponsing av vår lokale utøver Tor Danielsen som er kvalifisert til både VM for lag og VM individuelt. 

K9 Nannestad Dyreklinikk er også offisiell veterinær for alle Oslo Politidistrikt sine hunder.